Feri!

Már így is két műszakban dolgozok, mikorra gondoltad a másodállást? Ha nem vetted volna észre, reggeltől estig az egyik műszakban, majd amikor hazajöttem, itthon a második műszakban kell megfelelnem. Vagy úgy gondoltad, hogy a lakás és az ingeid öntisztulóak? A vasalást meg elvégzi Mikrobi, míg mi odavagyunk? Hát nem! Ezeket mind én csinálom munka után! Szóval ne gyere nekem a másodállással, mert ennyi erővel akár én is beoszthatnám a munka utáni kevéske szabadidőd. :S

Ami az autóvásárlást illeti, még alaposabban utána kell járnunk a témának. Kicsit utána olvastam ennek a matricás dolognak, és azt írta az újság (csak ma már online formában :)) ), hogy ez nekünk nem a legjobb biznisz. Biztos vagy benne, hogy használt autóra is vonatkozik? Egy kicsit pilótajáték érzésem van ezzel kapcsolatban. Nem beszélve az adózási kérdésekről. Több információ kellene erről is!

Nem értem pontosan azt sem, hogy mennyi lenne a törlesztésünk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://justmarried.blog.hu/api/trackback/id/tr61405325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Faragó Feri · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:30:35

Szerintem belefér még egy kis munka, majd utánanézek én, hogy milyen lehetőségeid lennének még szombat, vasárnapra.

A törlesztőrészletes összehasonlítást betettem a dokumentumaink közé.

A matricás dolog tényleg csak új autó vásárlás esetén és speciális feltételekkel működik. Akkor saját erőből kell megoldanunk a törlesztést is. Vagy akkor már vegyünk inkább új autót?

Akkor most mi legyen?

Faragó Icus · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:33:05

@Faragó Feri: Feri!
Ha komolyan is gondolod, amiket mondasz, nem lesz szükésg a nászútra ... :S

Faragó Feri · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:35:24

@Faragó Icus: most mi a baj ezzel? Nem tetszik az ötlet? Úgy látom Te nem akarod az én boldogságomat, persze, ha új számítógépet vennénk neked akkor azt rögtön nem lenne kifogásod ....

Faragó Icus · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:38:26

@Faragó Feri: Ne kezeljük egy lapon a két dolgot! Egy új netbook-ért (nekem :)) ) elég lenne egy hónapot dolgozni, az auótért viszont tovább tartana! Nem ugyanaz!
Viszont van egy remek ötletem: vállalj te másodállást, Te akarod Brendát lecserélni! Én a magam részéről ragaszkodom hozzá! Annyi szép emlék fűz hozzá, hogy néha bepárásodik az üvegtestem, ha eszembe jutnak ... :)))

Faragó Feri · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:42:54

@Faragó Icus: De azt 1-2 hónapig használnád aztán megunnád megint, mint a többi mobil kütyüt. Icus most már elég, több ilyet nem hozhatsz a házhoz, mert már nem tudunk vele mit kezdeni.

Na jó az autó vásárlást halasszuk későbbre. Inkább vegyünk fel személyi kölcsönt és abból elmegyünk nászútra és szervízeljük Brendát!

Faragó Icus · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:47:42

@Faragó Feri: Nem untam meg egyiket sem, csak épp pihentetem őket! És netbook-om még egy sincs ... :((

Na végre! Ez az első jó ötleted ma este! A személyi hitel viszont drága, körültekintően kell eljárnunk, és kikerülni a sok apró kis buktatót meg apróbetűs részt.

Faragó Feri · http://justmarried.blog.hu 2009.09.24. 23:51:28

@Faragó Icus: Icus ezt a személyi kölcsön dolgot beszéljük meg később.

Ha rajtam múlik egy netbookod sem lesz, mert csak pénzkidobás, egyébként is minek az??

móvári 2009.10.11. 05:34:35

eldöntöttétek, hogy kocsi vagy kicsi?
vagy ezen összevesztetek és már el is váltatok??
süti beállítások módosítása