Nagyon be kell osztanunk a fizetésünket, de Icus megint rábeszélt, hogy menjünk szórakozni. Ezért elmentünk a múlt hét végén borkóstolóra a várba. Hiába mondtam Icusnak, hogy nem vehetünk Töki Pompost vagy sajttálat, majdnem hisztizni kezdett, de szerencsére időben abba hagyta ezért is szerettem belé. :$ Sikerült meggyőznöm, hogy készítsen előre szendvicseket, amiket az első pohár bor után megettünk a fűben ülve.

 Icus végül belátta, hogy ez így sokkal romantikusabb, volt, mintha mások által készített drága kajára költöttük volna a pénzünket. Egy kis másfél szobás lakásban élünk, amit hitelből vettünk, és rezsire, bkv bérletre, stb. költünk. Minden eszközt meg kell ragadnunk a spórolásra, ezért mi is megpróbálkoztunk a kiadások napi szintű vezetésével (tudatos élet). Ahhoz, hogy Farago Junior érkezéséig minden feltételt megteremtsünk (megtakarítás, nagyobb lakás, autó) minden forint kiadást alaposan meg kell gondolnunk, és ez is az én feladatom lesz, mert Icus csak szórja a pénzt. Mostanában sokat gondolkodunk a kis Faragón és a számítógép segítségével megszerkesztettük első saját gyermekünket. Talán így fog kinézni :-)

Később, még írok róla, de most már késő van, szólít a kötelesség....

A bejegyzés trackback címe:

https://justmarried.blog.hu/api/trackback/id/tr881382624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

móvári 2009.09.15. 21:07:14

Ez nagy ötlet. Gyerek tamagochi! nem kakál be, nem büfög és ha sír le lehet venni a hangot. Szabadalmazzátok, sok kiskeresetű házaspárnak ideális megoldás :-))

móvári 2009.09.15. 21:07:58

ja hogy Ti moderáljátok az értelmes hozzászólásokat, akkor nem is írok többet!!!!!!!!!!!

egykismama 2009.09.15. 21:29:25

a gondolkodástól nem estem teherbe, kellett hozzá egy tökös férj :-)

Faragó Feri · http://justmarried.blog.hu 2009.09.17. 23:58:25

@móvári: értelmes hozzászólást sose moderálunk ki, rágalom!! :-)
süti beállítások módosítása